• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Afwikkeling verzekeraars

In geval van autoschade is het altijd noodzakelijk om het Europees Schadeformulier in te vullen. Bij niet-verhaalbare schade vult u dit formulier zelf in. Bijvoorbeeld als u tegen een paaltje aangereden bent en er zijn geen andere betrokkenen. Is de schade wel verhaalbaar, omdat u bijvoorbeeld bent aangereden, vul dan samen met de andere betrokken partij(en) het schadeformulier in.

Het is belangrijk dat zowel de voor- als achterkant van het schadeformulier wordt ingevuld. De voorzijde moet door beide partijen ondertekend worden. Op de achterzijde dient de schuldvraag goed te worden omschreven in verband met de verhaalbaarheid van het schadebedrag. Voor de achterzijde geldt dat deze door één partij ondertekend moet worden.

De medewerkers van SCB staan vervolgens voor u klaar om de verdere afwikkeling van uw schade uit handen te nemen. Wij beoordelen uw schade en kunnen tijdig contact opnemen met uw verzekeraar. Uiteraard houden wij u te allen tijde op de hoogte.

TIP:

De website mobielschademelden.nl is een initiatief van het Verbond van Verzekeraars. Via deze site, of nog handiger, via de app op uw smartphone kunt u heel eenvoudig een schade melden, inclusief foto’s van de schade en de situatie. In heldere stappen wordt u door het meldproces geleid zodat u niet over het hoofd ziet. Ingeval van schade met een tegenpartij hoeft maar één van beide partijen de app in te vullen. De andere partij krijgt vervolgens automatisch alle gegevens doorgestuurd. Makkelijker kan het niet!

             

Schade Centrum Biemond:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Ook bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren monteurs

Klantbeoordelingen

Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Next Reviews

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!