• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke verzekeraars zijn aangesloten bij SCB?

Schadecentrum Biemond heeft door het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma uitsluitend een samenwerkingsovereenkomst met Mercedes-Benz Insurance.

Uw verzekeraar stuurt u om die reden in de meeste gevallen door naar een andere hersteller. U bepaalt echter altijd zelf door wie u uw schade wilt laten herstellen. Kiest u voor ons, dan heeft u kans dat het eigen risico verhoogd wordt. Wij nemen deze verhoging van het eigen risico echter (gedeeltelijk) voor onze rekening. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Is SCB aangesloten bij Schadegarant?

Nee, wij zijn niet aangesloten bij Schadegarant. Wij hanteren echter wel dezelfde voorwaarden, zoals onder andere de inzet van vervangend vervoer en nemen wij in sommige gevallen het standaard eigen risico voor onze rekening.

Repareert SCB naast Mercedes-Benz ook andere automerken?

Ja, wij herstellen schades aan alle automerken.

Moet ik altijd langskomen om mijn schade te laten beoordelen?

Nee, wij beoordelen autoschades ook op een door u gewenste locatie. Het is daarnaast altijd mogelijk om zonder afspraak langs te komen om een autoschade te laten beoordelen. U krijgt in beide gevallen een vrijblijvende opgave van het herstelbedrag.

Maakt SCB voor herstelwerkzaamheden gebruik van originele onderdelen?

Ja, SCB maakt altijd gebruik van originele onderdelen. Op die manier brengen wij uw auto in perfecte en veilige staat terug.

Kan mijn auto opgehaald worden en na reparatie weer teruggebracht worden?

Ja, wij halen uw auto op de gewenste locatie op en brengen deze na herstel weer terug.

Heb ik recht op vervangend vervoer tijdens de periode dat mijn auto in de werkplaats staat?

Ja, als u uw schade laat herstellen door SCB heeft u in de meeste gevallen recht op vervangend vervoer. U kunt bij het maken van een afspraak aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Wat zijn de openingstijden van SCB?

SCB is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Is het mogelijk om mijn auto buiten de openingstijden van SCB op te halen?

Ja, u kunt uw auto ook buiten onze openingstijden ophalen bij de werkplaatsreceptie van Biemond & van Wijk Mercedes-Benz in Aalsmeer. Dit is mogelijk op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 – 18:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 12:15 uur.

Bij wie ligt de verantwoordelijkheid voor de betaling van de BTW en het eigen risico?

De verantwoordelijkheid voor de betaling van de BTW en het eigen risico ligt altijd bij de eigenaar van het voertuig. In geval van verhaalbare schade zal het eigen risico worden teruggestort zodra de schade is afgewikkeld met een eventuele tegenpartij.

In geval van bedrijfsverzekeringen waardoor u exclusief de BTW bent verzekerd, kunt u de BTW terugvorderen van de belastingdienst.

Schade Centrum Biemond:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Ook bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren monteurs

Klantbeoordelingen

Bolski - Uitlaatstore
Bolski - Uitlaatstore
09:35 18 Oct 19
Parkeerschade perfect en snel verholpen, bij gebrek aan tijd om de auto op te halen werd deze prompt gebracht. Perfecte service.
Hans Fennis
Hans Fennis
18:37 01 Feb 19
Een bezoek aan dit bedrijf mondt steevast uit in superlatieven. Alles wat u kunt bedenken wordt door dit Team waargemaakt, van schade tot het verfraaien van uw zo geliefde 'koets'. Op deze wijze wordt uw leed verzacht, is een bezoek een troost en wordt u gewaar van al hetgeen een Vakman vermag. SCB, het juiste hersteladres!
gw
gw
16:00 02 Dec 18
Vakmannen die werken naar fabrieksnormen!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Next Reviews

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!