• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel

Bij Schadecentrum Biemond heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Wanneer u voor een Mercedes-Benz kiest, kiest u ook voor kwaliteit en veiligheid. In geval van schade is het daarom van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel hersteld wordt. Uw auto wordt gerepareerd volgens de strengste fabrieksnormen tegen marktconforme prijzen. Onze uitstekend opgeleide medewerkers herstellen uw auto met originele Mercedes-Benz onderdelen om uw auto in perfecte en veilige staat terug te brengen. Zo voorkomt Mercedes-Benz dat de waarde van uw auto terugloopt of dat de veiligheid in het gedrang komt.

Klik hier voor ons certificaat

U bepaalt!

Normaal wordt u door uw verzekeringsmaatschappij doorverwezen naar een schadeherstelbedrijf. U kunt echter altijd aangeven dat u uw Mercedes-Benz liever naar de officiële dealer brengt, waardoor u de zekerheid heeft van het Mercedes-Benz Schadeherstel Programma. Doordat Schadecentrum Biemond niet aangesloten is bij verzekeringsmaatschappijen, bestaat de kans dat het eigen risico verhoogt wordt als u uw auto door ons laat herstellen. Om u toch de kwaliteit van Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel te garanderen, neemt Schadecentrum Biemond deze verhoging van het eigen risico veelal gedeeltelijk voor haar rekening. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Schade Centrum Biemond:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Ook bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren monteurs

Klantbeoordelingen

Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Next Reviews

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!