• Alle merken
  • Erkend schadecentrum
  • Hoogstaande service
0297 – 340 253

Over SCB

Schadecentrum Biemond is een zelfstandig opererend schadecentrum, gelieerd aan Mercedes-Benz dealer Biemond & van Wijk.

Biemond & van Wijk is de Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagendealer voor het gebied dat ruwweg bestaat uit Haarlem, Kennemerland, Haarlemmermeer, Aalsmeer, Schiphol, Uithoorn en de Ronde Venen. Daarnaast is Biemond & van Wijk dealer voor de merken smart en FUSO bedrijfswagens.

Onze vakkundige en ervaren medewerkers staan dagelijks voor u klaar. Wij bieden hoogstaande service voor alle automerken. Tevens zijn wij gekwalificeerd om schadeherstelwerkzaamheden uit te voeren aan Mercedes-Benz voertuigen aan de hand van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma.

Uiteraard bieden wij alles wat u van een schadehersteller mag verwachten: uitstekend opgeleide medewerkers en een klantgerichte benadering met aandacht voor uw wensen. Uw auto is een kostbaar bezit en autoschade is een vervelende bijkomstigheid. Wij doen er alles aan om uw auto vakkundig en snel te repareren, zodat u met een gerust hart weer in uw auto kunt stappen.

Welkom!

Schade Centrum Biemond:

  • Erkend schadecentrum
  • Alle merken
  • Ook bedrijfswagens
  • Hoogstaande service
  • Ervaren monteurs

Klantbeoordelingen

Bolski - Uitlaatstore
Bolski - Uitlaatstore
09:35 18 Oct 19
Parkeerschade perfect en snel verholpen, bij gebrek aan tijd om de auto op te halen werd deze prompt gebracht. Perfecte service.
Hans Fennis
Hans Fennis
18:37 01 Feb 19
Een bezoek aan dit bedrijf mondt steevast uit in superlatieven. Alles wat u kunt bedenken wordt door dit Team waargemaakt, van schade tot het verfraaien van uw zo geliefde 'koets'. Op deze wijze wordt uw leed verzacht, is een bezoek een troost en wordt u gewaar van al hetgeen een Vakman vermag. SCB, het juiste hersteladres!
gw
gw
16:00 02 Dec 18
Vakmannen die werken naar fabrieksnormen!
Willem Vogel
Willem Vogel
19:47 21 Apr 18
Patrick Lipplaa
Patrick Lipplaa
08:15 17 Mar 18
Vakmannen!!!
Arie van Engeldorp
Arie van Engeldorp
09:29 25 Feb 18
Martijn Prins
Martijn Prins
19:56 05 Jan 18
Next Reviews

Graag een afspraak maken?

Wilt u globaal de kosten voor een schade weten, een officiële taxatie laten uitvoeren of direct een afspraak voor schadeherstel maken? Wij helpen u graag!